14.12 C Av. Gran Canaria,28 (+34) 928 761 109 info@bungalowsparquemar.com

VRIJE TIJD

Verwarmd zwembad voor volwassenen (Alleen in de winter)

Verwarmd zwembad voor volwassenen (Alleen in de winter)

Het complex Bungalows Parquemar beschikt over een zwembad voor volwassenen met een lengte van 25 meter, een breedte van 10 meter en een diepte in het diepste gedeelte van 1,35 meter. Dit zwembad wordt verwarmd in de wintermaanden en is omringd door een solarium met comfortabele ligbedden en parasols, zodat onze klanten volop kunnen genieten van hun verblijf.

Onafhankelijk kinderzwembad

Onafhankelijk kinderzwembad

Het complex heeft een zwembad met een diepte van 35 cm voor de kleinste kinderen, omringd door een solarium met ligbedden en parasols zodat zowel ouders als kinderen kunnen genieten.

Solarium van 2.000 vierkante meter in een groene zone

Solarium van 2.000 vierkante meter in een groene zone

Parquemar beschikt over een zone van 2.000 vierkante meter met solarium, ligbedden, parasols en een zoetwater douche, zodat onze klanten volop kunnen genieten van meer privacy en rust tijdens hun verblijf.

Tennisbaan tegen betaling

Tennisbaan tegen betaling

Het complex heeft een tennisbaan met professionele afmetingen. De prijs van 6 per uur moet vooraf worden betaald. Gratis rackets en tennisballen kunnen aan de receptie worden afgehaald.

Oefenruimte

Oefenruimte

Ons complex beschikt in het solarium over een oefenruimte met verschillende machines. U kan ze helemaal gratis gebruiken.

Kinderspeelplaats

Kinderspeelplaats

De kleinsten van het gezin hebben in het complex een speciaal voor hen ontworpen ruimte, met verschillende attracties waar ze plezier kunnen hebben.

OMGEVING

#

Bar restaurant

Het complex beschikt niet over een restaurantservice, maar buiten het hoofdgebouw bij de ingang van de receptie vindt u het Rodeo Restaurant, een restaurant met een uitgebreid menu dat korting biedt aan alle gasten die in Parquemar verblijven.
En op slechts 5 minuten van het complex kunt u genieten van een ruim aanbod aan bars en restaurants waar u kunt genieten van een uitgebreide menukaart aan eten en drinken.

#

Supermarkt

Het complex heeft geen eigen supermarkt, maar u kunt een grote supermarkt vinden in ons hoofdgebouw bij de ingang van de receptie.

#

Autoverhuur

Om een auto te huren kunt u gewoon onze receptie receptie contacteren. Zij zullen u informeren over alles wat u nodig heeft.

#

Medisch centrum op 100 meter afstand

Ons complex heeft 24 uur per dag een externe zorgdienst met geweldige professionals, zowel in onze faciliteiten als in het ziekenhuis.

#

Apotheek op 100 meter afstand

De dichtstbijzijnde apotheek ligt op 100 meter afstand van het complex.

#

Strand op 1.500 meter afstand

Geniet van onze prachtige witte zandstranden en kristalhelder water, omringd door de indrukwekkende duinen van Maspalomas op slechts 15 minuten wandelen.

#

U vindt het levendige Yumbo op 10 minuten wandelen

Op slechts 10 minuten wandelen vindt u het mythische winkelcentrum Yumbo. U kan er allerlei artikelen vinden, evenals een geweldig gastronomisch en vrijetijdsaanbod.